27 Ocak 2012 Cuma

YOLLAR AYRILIYOR MU?

Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren Galatasaray'da işler yolunda giderken, sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan iki futbolcu için durum farklı görünüyor.

Bu isimler takım kaptanları arasında bulunan Sabri Sarıoğlu ve Servet Çetin. Milliyet'in haberine göre; sergiledikleri performansla takımdaki geleceklerini tehlikeye atan iki oyuncuyla ilgili karar sezon sonuna bırakıldı.
Sabri, 22 haftalık süreçte 10 kez 11'de oynama şansı bulurken özellikle sakatlığı ardından formsuzluğu ile şimşekleri üzerine çekti. Sağ bekteki yerini Eboue'ye kaptıran, önde ise Kazım'ın alternatifi olan Sabri, zaman zaman orta sahada şans bulmasına karşın yine beklentilere yanıt veremedi.
Sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde özel bir yeri olan Sabri'nin esas düşüşü ise üstelik alternatifsiz olduğu bir döneme denk geldi. Samsunspor maçındaki hatalarıyla dibe vuran 27 yaşındaki futbolcu, Karabük maçında ise kulübeye çekilmiş, ancak esas darbeyi oyundan alındığı ve Kazım'ın son yarım saatte sağ bek oynadığı Eskişehir'de yemişti. Sabri'nin tedirginliği Ankaragücü maçında da devam etti.
Başkent ekibiyle yapılan maçta kadroya alınmayan Servet Çetin de bu sezon kulübeye adeta demir attı. Sezon sonu serbest kalacak olan 30 yaşındaki savunma oyuncusu, Ujfalusi ve Semih'in oturduğu savunmanın merkezinde sadece 4 maçta 11'de şans buldu. Servet Çetin görev yaptığı diğer 5 maçta ise çeşitli dakikalarda süre aldı. Ancak bu sezonki görüntüsü ile henüz takımda kalıp kalmayacağı konusunda net bir fikir vermedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.