20 Ocak 2012 Cuma

MEVLÜT SAVAŞI

mevlut Sarı Lacivertliler Mevlütün Peşindegoal.com'un haberine göre; Fenerbahçe, Sow'un yanına bir forvet oyuncusu daha transfer edecek ve Mevlüt Erdinç ile ilgileniyor. Fakat, L'E
QUIPE'in iddiasına göre de, Mevlüt'ü Galatasaray'ın da istediği ve oyuncunun milli takımdan eski hocası Fatih Terim'i seçeceği yönünde...

Haberde; PSG'nin başına geçen Ancelotti'nin Mevlüt Erdinç'in performansını beğenmediği ve yeni forvet oyuncusu istediği belirtilmiş. PSG'nin de Mevlüt Erdinç'e gelen teklifleri değerlendireceği yazılmış.

İngiltere'den Newcastle kulübünün Mevlüt'e talip olduğu fakat kadrolarındaki Senegalli Demba Ba ile iyi bir ikili oluşturması için Bundesliga ekiplerinden Freiburg'ta oynayan yine Senegalli Papiss Cisse'yi kadrolarına kattılar ve Mevlüt'ten vazgeçtiler.

Fransa'nın Lille ekibi de Mevlüt Erdinç ile ilgileniyordu fakat Brest'ten Nolan Roux'u transfer ettiler ve Mevlüt'ten vazgeçtiler.
Mevlüt Erdinç'in Kasım ayından beri Fenerbahçe ile bağlantıda olduğu, sarı-lacivertli ekibin forvet hattında ciddi sorunlar yaşadığı ve Türk statüsünde oynatabileceği için Mevlüt'ü de düşündüğü yazılmış. Mevlüt'ün değerinin 7-8 milyon Euro civarında olduğu belirtilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.