20 Ocak 2012 Cuma

SHAQİRİ GELECEK Mİ?


 

Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıklarının yanısıra transfer çalışmaları da sürerken İsviçre basını sarı kırmızılıların resmi teklif yaptığı Basel'in Arnavut asıllı futbolcusu Shaqiri'yle ilgili yürütülen pazarlıklara geniş yer verdi.

İsviçre basınında yer alan haberlerde Galatasaray'ın Shaqiri için verdiği teklifi 15 milyon euroya yükselttiği iddia edilirken Basel sportif direktörü George Heitz'ın teklifin yükseldiğini doğruladığı ancak rakam vermediği belirtildi.

Haberde, Heitz'ın ''Galatasaray'ın ilk teklifi 9 milyon euroydu biz bu rakamı kesin bir dille reddettik. Daha sonra teklifin yükselttiği doğru. Ancak rakam konusunda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Biz prensip olarak devre arasında hiçbir oyuncumuzu göndermek niyetinde değiliz. Ancak şu andaki durum gösteriyor ki Shaqiri en geç 31 Ocak'a kadar aramızdan ayrılacak'' şeklindeki açıklamalarına yer verildi.

Heintz, Arnavut futbolcuya gelen ciddi teklifler olduğunu söylerken, rotasının İngiltere, İtalya, İspanya veya Türkiye olabileceğini vurguladığı öğrenildi.

Bu arada Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları da sürerken teknik direktör Fatih Terim'in savunmanın sağında Sabri'ye şans vermeyi düşündüğü , stoperde Ujfalusi- Semih ikilisine şans vereceği vurgulandı.

Öte yandan PFDK, Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusu Amrabat'la yazılı izni olmadan Galatasaray'ın transfer görüşmesi yaptığı iddiasıyla yaptığı başvuruyu değerlendirdi ve Galatasaray'a ceza vermeye gerek görmedi. Kurul Galatasaray'a, Adana Demirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçındaki taraftar olayları nedeniyle ise 60 bin lira ceza verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.