26 Ocak 2012 Perşembe

BİR TOTTENHAM'LI DAHA:VEDRAN CORLUKA

Galatasray savunmanın her yerinde oynayan Tottenham’lı yıldızı kiralamak için temasa geçti
Aslanda hedef Corluka
Galatasaray savunmanın her yerinde oynayan Corluka'yı kiralamak için temasa geçti. 8 milyon Euro istenen Leto için ise Terim “Gerek yok” dedi .
 
Yoğun  çabalarına karşın Shaqiri’de istediği sonucu alamayan Galatasaray yönetimi ara transfer döneminin tamamlanmasına 1 hafta kala çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Galatasaray'ın gündemindeki son isim ise İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham’ın Hırvat defans oyuncusu Vedran Corluka

Hem sağ hem sol bek hem de stoper oynayabileyen Corluka’yı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray  yönetimi Londra ekibi ile görüşmelere başladı.

Tottenham kiralama bedeli olarak 600 bin Euro isterken, bu rakamda indirime gidilebilirse G.Saray 1.93’lük 25 yaşındaki oyuncuyu transfer edecek.
 
AMRABAT UMUDU
 
BU arada Shaqiri’nin alternatifi için düşünülen Panathinaikos’lu Leto için istenen 8 milyon Euro’yu Fatih Terim çok buldu. Kurt hoca “Bu şartlar altında transfer etmemize gerek yok. Daha ucuz olsa olabilirdi” derken, sarı-kırmızılılar Amrabat için son güne kadar Kayseri’nin fikrini değiştirmesini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.